Sanatate

Monica Pop: Cât vor mai circula liber vaccinatii netestati, unii chiar fara sa stie ca sunt infectati, raspândind boala constient sau nu imprejurul lor peste tot?!

Medicul Monica Pop, întrebare pentru autoritățile responsabile de pandemie: Cât vor mai circula liber vaccinatii netestati, unii chiar fară sa stie ca sint infectati, răspindind boala clar, dupa părerile demonstrate si afirmate, bine stiute deja ale specialistilor?

Din cei aproape 9000 cati sint cu delta si cati cu omicron?! De ce iar delta, dupa ce scazuseră mult? Credeam si speram că cei mai multi au omicron! ︎Stirile sint controversate, posturile tv spun diferit! Scade si mai mult credibilitatea in decidenti! ( daca mai are din ce sa scadă)! S-a înteles că sint inca putini cu omicron? S-a spus de citeva sute.

Daca e asa, foarte multi din cei aproaoe 9000 de infectati au delta, nu? Vaccinati sau nu! E grav daca e asa si e de neînțeles de ce a crescut numarul lor vertiginos dupa ce scazuseră foarte mult?!

Aflăm că OMS a dat indicatia de testare in masa, a intregii populatii, gratuit, zilnic! Bravooo pentru asta︎. Eu spun de luni intregi, aproaope zilnic oriunde am fost invitată si pe facebook, in ziare, peste tot unde am putut, de necesitatea stringentă si logică a testarii, cu atit de mare importanță!!︎ Stie toată lumea!

Ce mai spuneti acum cei care nu agreati ideea testarii, singura care pune diagnosticul precoce?! Este capital pentru pacient sa afle repede ca e infectat, vaccinat sau nu. Se izolează, se trateaza acasa, mult mai usor! Si se vindecă!

Unii vă mai si opuneti! Chiar 1-2 medici specialisti uneori, nici n-au pomenit de testare in masă in iesirile lor in media, desi stiu exact de importanța si de faptul că s-ar salva foarte multe vieti! E motivul care explica foarte clar decesele putine din tarile unde se face! Toate fac! Doar noi nu am facut! Cîtiva din cei care se eijeaza in atotstiutori in ale acestei pandemii, politicieni si nu numai, nu putini, din pacate chiar si unii medici!

Nu inteleg motivul, sau nu vreau sa-i inteleg pe colegii ce breasla care omit sa spuna de testare in masa si unii oameni de media, total pe dinafară cu cultura medicală, spun ce nu ar trebui, din pacate si lucruri neadevărate in detrimentul evidenței, al realitatii demonstrate atit de stiintă cit si de tot ce s-a intamplat si se intimplă! Iar citiva, persistă fanatic!

Ce interes pot avea,?! Unul e clar: Orgoliul care îi domină, mai puternic decat ei, pentru ca realitatea i-a invins! Ca au gresit si se stie si se vede! Nu recunosc niciodata că au gresit desi pierd mult cu asta si cred că unii îsi dau seama!

Reluînd, e foarte clar ca vaccinul nu e singura solutie, nu ajunge! Dupa cum bine se vede, nu are nici o legatura cu raspîndirea bolii! Trebuie neaparat si testare in masă si celelalte!

Cât vor mai circula liber vaccinatii netestati, unii chiar fară sa stie ca sint infectati, răspindind boala clar, dupa părerile demonstrate si afirmate, bine stiute deja ale specialistilor??!! Testarea in masă e acum foarte necesară, acceptata ca element foarte important pentru profilaxia bolii, recomandată de OMS si de toti strategii din toate tarile, impusă si facută peste tot dar noi…??!!

Am respectat toate directivele OMS, si bune si controversatate! Acum ce facem? Ministrul Sanatatii, care vrea sa „repare” aceasta imensa greseală trebuie sustinut, de toti, nu impiedicat! Pentru oamenii din tara asta si pentru sanatatea lor!, scrie medicul pe pagina personală de facebook.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.