Sanatate

Monica Pop dezlantuita: Latura represiva creste. Vaccinatii netestati umbla liberi, peste tot si infectează tot. Vaccinarea nu opreste pandemia.

Monica Pop dezlantuita: Medicul Monica Pop acuză presiuni și represalii la adresa medicilor care atenționează că vaccinarea nu oprește pandemia și că vaccinații netestați pot lua boala și o pot da mai departe.

Latura represiva creste. Delictul de opinie – La zid! Decidentii,(dr. Arafat et Co),nu se lasă! Nu suportă critici, iar greselile continuă! Vaccinatii infectati, netestati sunt liberi peste tot: transport in comun, magazine, mall-uri, clinici, etc! Îi îmbolnavesc pe contacti, se stie bine !

Daca spui asta in spatiul public, ei te etichetează special ca “antivaccinist”, pentru a incerca sa-si scuze erorile! Una, foarte mare : A nu se testa in masa, asa cum fac toate tarile, desi se stiu bine urmările si toată media spune asta prin toate vocile! Si cea cu medicamentele, etc!, A suspenda medicii ,si asa foarte putini, este egal cu o imensa pedeapsa pentru populatie!

Nu le pasă! Vor razbunare si sa incerce sa ascundă adevarata vină! Primii carora vor sa le taie capul pentru criticarea esecurilor vizibile sint medicii si jurnalistii! Nu suportă adevarul si nici dezbaterile! satarul, atat!

Exista si o lista de interzicere a vocilor critice : medici, avocati, actori, profesori, jurnalisti, afaceristi, politicieni, independenti, etc! Ei cred că daca le pun pumnul in gură, populatia nu va mai “vedea” ce fac! Uita ca romanii nu sunt cu creiere usor de spalat, asa cum ar vrea ei! Si ca manipularea si neadevarul nu merg la infinit nici presiunea si represaliile, scrie Monica Pop pe Facebook.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.