Sanatate

Monica Pop: În ce calitate vorbeste Arafat, un nespecialist, despre noua tulpina? Ce politica medicala este cea condusa de adjunctul Ministrului de Interne?!

Medicul Monica Pop critică modul în care Raed Arafat vorbește în calitate de ,,nespecialist” despre noua tulpină apărută în Africa. Romanii stiu! Avem Ministru al Sanatatii un cunoscut profesor doctor de specialitate.

De ce si in ce calitate vorbeste domnul Arafat, un nespecialist despre noua tulpina? Va scadea si mai mult credibilitatea poporului.

Ce politica medicala de pandemie este cea condusa de adjunctul Ministrului de Interne?!

Cea în care se induce panica, teama, opresiunea, depresia, neîncrederea în spitale , libera circulație a celor vaccinați netestati, care se știe bine că pot raspîndi boala?!

Netestarea în masa de teama reducerii vaccinării? Pedepsirea celor care spun aceste lucruri? Catalogarea lor într-un registru nereal, mincinos, că să se poată disculpa pt lanțul de greșeli de atitudine și dezinformare??!! Poliție medicală…”, scrie medicul Monica Pop pe pagina personală de facebook.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.