Sanatate

Monica Pop: S-a vazut ca tot ce am spus s-a adeverit : Ca vascinatii (…) se infecteaza si transmit. Ca vascinatii infectati si netestati sint vector de transmitere a bolii…

Medicul Monica Pop consideră că autoritățile statului ar trebui sa-i ceară scuze pentru că tot ceea ce aceasta a spus, s-a adeverit. Ar trebui sa mi se ceara scuze! S-a vazut ca tot ce am spus s-a adeverit:…

– Că vascinatii( scriu cuvintul asa din.motive strategice, altfel se pun restrictii) se infectează si transmit.
– ︎Că vascinatii infectati si netestati sint vector de transmitere a bolii; fiind vascinati, fac o forma mai usoara, uneori chiar asimptomatică, nu stiu, o trateaza usor pt că decidentii au spus, repetat, că vascinatii nu se infectează si nu transmit, GRESIT si GRAV! Din acest motiv nu se izoleaza si îi îmbolnavesc pe multi din jur!!!Iar unii din ei ajung chiar in ATI! (inclusiv vascinatii infectati, netestati)

– ︎Că e clar ca vascinul nu are legatură cu răspîndirea bolii, fiind benefic pt ca vascinatii infectati să facă o forma mai atenuată a bolii.
– ︎Ca testarea in masa e singura posibilitate de a afla imediat de boala si de a se lua masuri urgent.

– ︎Că atita timp cit nu se face testare in masă si pt vascinati si pt nevascinati, numarul infectarilor va crește iar nr celor cu stări grave, chiar decese, (pt ca ajung prea tirziu la spital), va fi tot mai mare!
– ︎Ca singura formulă care ar trebui aplicată pt a opri pandema este: achizitie de medicamente

– ︎Că in Europa, mai toata vascinata si infectată dar si toata testata in masa, nu se ajunge in spitale si la decese exact pt că testarea x 2/ saptamană a tuturor, vascinati sau nu, îi anunță pe loc daca sint pozitivi si se izolează si se trateaza imediat! Si nu ajung la stari grave.
– ︎Că trebuia si trebuie bine pregatit valul urmator ( nu s-a facut nimic pt a pregati valul 4) prin reabilitarea si folosirea spitalelor de campanie si achizitia de medicamente specifice si marirea nr de paturi de ATI! Si de personal!

– ︎Că prin incercarea de a aplica forța si santajul, au determinat multe depresii !

Am lucrat in administratia sanitara mai mult decat oricare dintre decidentii de astazi!! Peste 28 de ani! Din care 25 de ani ca director al celui mai mare Spital de Oftalmologie! Vreo intrebare, sfatuire, etc, nici vorbă! Mari orgolii! Au preferat sa greșească! Mult!

Blam si amenintari, invinuiri aiurea, ca sa-si scuze ei greselile, asta au facut! Pentru criticile greselilor de strategie!! In loc sa le repare!!! Speram că actualul Ministru sa poată sa faca ceva poziriv pentru romāni! Baftă!, scrie Monica Pop pe pagina personală de facebook.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.