Actualitate

Moscova: Românii se afla în top 5 al mercenarilor straini care lupta în Ucraina. Topul acestora este condus de Polonia, cu 1717 mercenari, România, SUA si Canada.

Ministerul Apărării din Rusia a transmis că trupele ucrainene beneficiază de sprijinul mercenarilor străini, care au venit să lupte în Ucraina, la chemarea președintelui Volodimir Zelenski. Conform cifrelor publicate de oficialii de la Moscova, în Ucraina sunt 6824 de mercenari străini, veniți din 63 de țări.

Romania, SUA si Canada detin acelasi numar de mercenari.

Potrivit ministerului rus al Apărării, topul acestora este condus de Polonia, cu 1717 mercenari. Urmează România, SUA și Canada, care au câte 1500 de mercenari, fiecare.

Câte 300 de mercenari din Georgia și din Marea Britanie se află în Ucraina, în timp ce 123 de mercenari din Turcia, care au luptat puternic în Siria, se află la rândul lor în Ucraina.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.