Actualitate

Motiune de Cenzura: Presedintele PSD Marcel Ciolacu anunta o motiune de cenzura. Cand va fi depusa?!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului la începutul sesiunii parlamentare, precizând că demersul ar urma să fie realizat după congresele PNL şi USR PLUS.
Marcel Ciolacu

„O să discut (…) cu colegii mei (…) Eu nu aş veni cu moţiunea să se suprapună luptei politice din interiorul PNL, dar o vom depune când va avea cele mai mari şanse să treacă. Categoric vom depune o moţiune de cenzură, de data aceasta la începutul sesiunii parlamentare, nu la sfârşitul sesiunii”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la România Tv.

Întrebat când ar avea moţiunea şanse mai mari să treacă, înainte de congresul PNL sau după 25 septembrie, preşedintele PSD a precizat: „Eu cred că după congresul PNL şi după “congresul – nu-l neglijaţi”, chiar dacă e pe ‘mute’ aşa un pic USR PLUS”.

În context, Ciolacu a avertizat că anul viitor va fi „mult mai greu” decât perioada 2009-2010.

„Cine era în spatele lui domnul Cîţu la… (depunerea candidaturii pentru şefia PNL – n.r.) domnul Boc (…), domnul Flutur? Nu sunt tot cei care au guvernat în 2009-2010, care ne-au tăiat veniturile, salariile şi pensiile ? Nu tot ăia sunt? Acuma sunt reformişti… Ce reformă s-a întâmplat în România de 2 ani de zile? Nu vedeţi că Guvernul e incapabil să facă o reformă în vreun domeniu? Am îngropat agricultura de tot, suntem singurul stat european care nu am luat bani pe irigaţii în PNRR, bine, când se va aproba acest PNRR…”, a mai declarat Ciolacu.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.