Actualitate

Motiunea de Cenzura. Scandal monstru în Parlament: Cîţu faţă în faţă cu moţiunea de cenzură. Nu pare a avea vreo sansa…

Guvernarea este incapabilă să garanteze desfăşurarea orelor cu prezenţă fizică, în condiţii de siguranţă. Şi fac ce ştiu ei mai bine: închid şcolile şi trimit elevii şi profesorii într-un iluzoriu on-line, distrugând generaţii întregi de copii.

Dreapta a instalat un penal la Palatul Victoria

Guvernul României nu poate fi condus de un penal, care a fost condamnat pentru infracţiunea comisă şi care a executat şi închisoare pentru fapta să.

Culmea cinismului este că fostul deţinut Cîţu reprezintă azi, în mod aberant, tocmai Coaliţia celor care au promis pentru a accede la putere – uitând apoi să şi voteze ! –Legea “fără penali în funcţii publice”.

Fiecare zi cu Guvernul Cîţu în funcţie este o încă o zi în care viaţa românilor vă fi şi mai afectată de sărăcie, dezvoltarea comunităţilor locale blocată, iar viitorul ţării este marcat de o îndatorare toxică, care vă sacrifica însă generaţii întregi!

De aceea, astăzi, întreg Guvernul Cîţu trebuie să plece…

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.