duminică 23 septembrie 2018 10:51 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / MOTIVAREA Judecatorului de Drepturi si Libertati privind ARESTREA CRIMINALEI de la METROU! Detalii socante
Adpres Market

MOTIVAREA Judecatorului de Drepturi si Libertati privind ARESTREA CRIMINALEI de la METROU! Detalii socante

AdpresFM - Radio Online Stations  

Potrivit motivării deciziei de arestare preventivă, Magdalena Şerban „nu a recunoscut săvârşirea faptelor reţinute în sarcina sa, nu are un domiciliu stabil şi nu are venituri pentru a-şi asigura traiul de zi cu zi, împrejurări care conduc la concluzia că lăsarea în libertate a inculpatei prezintă un pericol concret pentru ordinea publică”.

„Examinând propunerea înaintată, judecătorul de drepturi şi libertăţi constată că sunt îndeplinite condiţiile prev. de art. 202 al.1 C.p.p. existând probe de natură să convingă un observator obiectiv, în sensul art.5 par.1 lit.c din Convenţia Europeană pentru Apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţilor Fundamentale că inculpata (…) la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla în (…), pe peronul stației de metrou (…) a împins-o pe persoana vătămată (…), de două ori, spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai urma să oprească în stație și de a-i suprima astfel viața.

La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, inculpata (…), în timp ce se afla în (…), pe peronul stației de metrou (…), a împins-o pe victima (…), spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe șine, în timp ce încerca să se agațe de marginea peronului, inculpata a lovit-o (…). Ca urmare a acestor acțiuni victima (…) a fost lovită de trenul ce intra în stație, aceasta decedând ca urmare a leziunilor suferite.

În cauză, judecătorul de drepturi şi libertăţi constată faptul că în cauză există probe privind săvârşirea de către inculpata a infracţiunilor imputate. (…). Pe de altă parte, în cauză sunt îndeplinite cerinţele prev. de art. 223 al.2 C.p.p., întrucât, aşa cum s-a arătat, există probe că inculpata (…) a comis infracțiunile pentru care este cercetată, iar privarea acesteia de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică.

Magdalena Şerban, pericol pentru ordinea publică

În ceea ce priveşte această ultimă condiţie, judecătorul de drepturi şi libertăţi are în vedere pe de o parte, gravitatea faptelor, modul și circumstanțele de comitere a acestora (aspecte care rezultă din situaţia de fapt reţinută), iar pe de altă parte şi persoana inculpatei care nu a recunoscut săvârşirea faptelor reţinute în sarcina sa, nu are un domiciliu stabil şi nu are venituri pentru a-şi asigura traiul de zi cu zi, împrejurări care conduc la concluzia că lăsarea în libertate a inculpatei prezintă un pericol concret pentru ordinea publică.

În condiţiile arătate mai sus judecătorul de drepturi şi libertăţi apreciază că buna desfăşurare a procesului penal impune privarea de libertate a inculpatei(…) în modalitatea solicitată de parchet, măsura preventivă propusă fiind singura în măsură să asigure atingerea scopului prev. de art.202 al.1 C.p.p. În contextul în care s-a apreciat că în cauză se impune privarea de libertate a inculpatei în modalitatea arătată în propunere, solicitarea acesteia de a se lua o altă măsură preventivă este neîntemeiată.

Faţă de aceste considerente, judecătorul de drepturi şi libertăţi, va admite propunerea şi în baza art. 226 al. 1 si 2 Cod procedură penală va dispune arestarea preventivă a inculpatei (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.12.2017 până la data de 11.01.2018 inclusiv”, se arată în motivarea deciziei de arestare preventivă.

Sursa:observator.tv

Post-ul MOTIVAREA Judecatorului de Drepturi si Libertati privind ARESTREA CRIMINALEI de la METROU! Detalii socante apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com