Social Media

Andreea Esca a fost înlocuită de la Ştirile Pro TV, pentru o perioadă. Motivul pentru care va lipsi de la Pro TV?!

Andreea Esca a fost înlocuită de la Ştirile Pro TV, pentru o perioadă. I-a luat locul colega ei, Oana Andoni. Ultima dată când a lipsit a fost atunci când a avut coronavirus. Seara trecută, probabil, aţi observat că la pupitru nu mai era ea, ci Oana Andoni. Află din acest material care este motivul pentru care Andreea Esca lipsește de la Știrile Pro TV.

Din câte se pare, Andreea Esca va lipsi o perioadă, astfel că de jurnalul de seara se va ocupa alta prezentatoare. De ce lipseşte? Răspunsul îl putem afla chiar de pe pagina sa de Instagram. Motivul este unul cât se poate de întemeiat, şi anume concediul de odihnă.

Andreea Esca şi-a luat concediu
Zilele acestea, celebra prezentatoare se afla la Porumbacu de Sus, în judeţul Sibiu. A ales să-şi petreacă vacanţa în natură, pe o proprietate deţinută de ea, chiar în satul bunicilor săi. De altfel, ea a cumpărat mai multe case tradiţionale acolo, pe care le-a renovat, menţinându-le specificul. Acum le închiriază ca spaţii de cazare pentru vacanţe.

Succes în afaceri – Andreea Esca bifează lovitură după lovitură
Andreea Esca şi soţul ei, Alexandru Eram, au şi un lanţ de magazine pentru cosmetice. Iar mai nou îşi fac debutul în domeniul imobiliarelor. Au nu doar acele spaţii de cazare din Porumbacu de Sus, ci şi un spaţiu cumpărat în Cluj-Napoca. Acolo vor să construiască un hotel.

Celebrul cuplu mai deţine: proprietăţi în afara Bucureştiului, o vilă în Capitală, o vilă pe malul lacului Snagov şi o clădire istorita în zona Armenească (tot în Bucureşti). Toate acestea sunt date spre închiriere pe termen lung sau în regim hotelier.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.