luni 19 noiembrie 2018 1:11 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Mugur Mihăescu, despre organizatorii de la Colectiv | „Trebuie să fii dement. Doar că nu au turnat benzină pe ei”
Adpres Market
Mugur_Mihaescu

Mugur Mihăescu, despre organizatorii de la Colectiv | „Trebuie să fii dement. Doar că nu au turnat benzină pe ei”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Mugur_MihaescuLegislația e stufoasă și nu se poate aplica la maxim, de către cluburile din România, pentru că se bate cap în cap, dar până la urmă omul sfițește locul, a declarat actorul Mugur Mihărescu, totodată proprietar a două cluburi din Centrul Vechi, care a comentat pentru EVZ tragedia din clubul Colectiv.

Acea clădire în care este amplasat clubul, respectiv o hală dezafectată, ar trebui să fie destul de sigură.„Nu are ce să ia foc decât dacă te apuci să pui bureți. Doar că nu au turnat benzină pe ei. Cum să faci foc de artificii indoor? Nu patronii mi se par mai vinovați, ci organizatorii evenimentului”

„Faci orice ca să câștigi câtă vreme este sigur, e o regulă lementară a bunului simț. Există o minimă normă de decență. NU zice nimeni să fii NASA, dar trebuie să folosești rațiunea. Multe cluburi au investit enorm într-o economie care nu ne-a prea ajutat. Trebuie să existe măcar o medie a ceea ce contează din punct de vedere al siguranței, pentru că altfel înseamnă că ești dement la cap.”

ugur Mihaăescu spune însă că România nu este mai periculoasă decât alte țări. Totuși, există și locuri nesigure. „Sunt cluburi underground mai populare printre tinerii rebeli, în locuri unde nu aș intra, pentru că ori nu sunt consolidate sau mi-e frică să nu cadă tavanul sau nu mă simt safe.”

Este și o vină a celor care trebuia să efectueze controale? De regulă, se fac controale la cluburile care produc bani. „Știți câte controale sunt? Dar la cei care produc mai mulți bani. Se gândesc, la ăsta mic nu mă duc, că nu am ce să iau”. Pe de altă parte,  sunt prea puțini inspectori și nu ai cum „să ții sub control o țară întreagă”.

Citiți articolul integral pe evz.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com