Social Media

Mugur Mihaescu, mesaj ironic: Mai Ursula, aici o să-i zicem Craciun. Nu va ajunge ce ati luat? Apa, aerul, gazele, lemnele le-ați tăiat? Vreti si sufletul acum?

Actorul Mugur Mihăescu a ironizat-o pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, într-un mesaj video de Crăciun: ,Ce mai vrei de la noi? Apa, aerul, gazele, lemnele le-ați tăiat? Vreți și sufletul acum?.

Mihăescu insistă asupra titulaturii Crăciun

„Pentru cel din Ardeal, pentru ăl moldovean, pentru cel din Constanța, pentru ăl oltean, pentru toți cei din țară vin la tine și spun: măi Ursula aici o să-i zicem Crăciun. Ce mai vrei de la noi? Nu vă ajunge ce ați luat? Apa, aerul, gazele, lemnele le-ați tăiat? Vreți și sufletul acum? Transformat într-un bun… Băi Ursula, la noi o să-i zicem Crăciun!

Și politic corect și total progresist chestia asta din spate e un brad. Și insist să-ți ofer chiar și ție un cadou de nebun, că Ursulo, la noi va rămâne Crăciun! Crăciun fericit frate român, pentru că meriți”, a afirmat Mugur Mihăescu într-un video pe pagina personală de facebook.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.