Actualitate

Mureş: Pompierii au intervenit la două incendii izbucnite la case din Aluniş şi Sângeorgiu de Pădure

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş a intervenit, marţi, pentru stingerea a două incendii izbucnite la două case, în Aluniş şi în oraşul Sângeorgiu de Pădure.

La Aluniş, pompierii din Reghin au fost solicitaţi să intervină la un incendiu care a mistuit o bucătărie de vară şi s-a extins la acoperişul casei, pe o suprafaţă de circa 70 de metri pătraţi, punând în pericol întreaga locuinţă.

Câteva ore mai târziu, pe DN 13 A, în oraşul Sângeorgiu de Pădure, un autoturism scăpat de sub control a lovit branşamentul de gaz al unei case de pe marginea şoselei, iar scânteile rezultate au provocat incendierea maşinii şi a casei.

ISU Mureş a precizat că la faţa locului au intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Sângeorgiu de Pădure şi pompierii de la punctul de lucru Sovata, care au reuşit să localizeze incendiul.

Nu s-au înregistrat victime omeneşti în niciunul dintre cazuri.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.