Social Media

Muzica populară este in extaz! BENONE SINULESCU și IRINA LOGHIN au vorbit despre RELAȚIA lor

Dezvăluiri incendiare în muzica populară! Benone Sinulescu a tranșat, în sfârșit, speculațiile despre posibila poveste de iubire cu o altă interpretă îndrăgită din România, Irina Loghin.

Știrescu arată că, potrivit artistului, relația sa cu „Doamna muzicii populare” a fost una strict profesională, restul fiind doar povești.

„Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste”, a mărturisit cântărețul la Antena 1.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.