Social Media

Nadia De Luca face furori cu noile sandale în valoare de 2000 de euro

Femeia de afaceri Nadia De Luca a atras toate privirile cu sandalele ei! Au costat 2000 de euro şi le-a cumpărat special pentru un eveniment monden!

Nadia De Luca a purtat o pereche de sandale superbe la evenimentul lunii februarie.

Evenimentul lunii februarie a fost, fără îndoială, cea de-a şaptea ediţie a petrecerii Golden Night, organizată de Ok Magazine.

Ei bine, nu putem să nu remarcăm că şi vedetele noastre, nu doar cele de la Hollywood, ştiu cât de importantă este o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu.

Am văzut rochii îndrăzneţe, accesorii extrem de scumpe, ţinute excentrice, coafuri memorabile, dar şi încălţări care nu au cum să nu atragă privirile.

Iar dacă vorbim despre încălţămintea de la Golden Night, trebuie neapărat să vă arătăm sandalele de efect purtate de femeia de afaceri Nadia De Luca.

Frumoasa blondă şi-a cumpărat din Dubai, special pentru acest eveniment, o pereche de sandale superbe, cu trandafiri, frunze şi pietre semipreţioase aplicate pe ele, care au costat nu mai puţin de 2000 de euro.

Protagonista noastră nu regretă însă nicio clipă achiziţia, între ea şi încălţările originale din imagini fiind dragoste la prima vedere.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.