Anchete

Napoli: O româncă a fost găsită moartă, în apartamentul său din Italia. Femeia avea rani pe tot corpul.

Cadavrul a fost descoperit de soţul ei, întors în Ischia din Napoli. Oamenii legii spun că femeia avea răni, iar în jurul trupului său erau urme de sânge. Se pare că femeia murise cu câteva ore înainte de a fi descoperită de partenerul său de viaţă.

Şocat, bărbatul nu a apucat să sune la numărul de urgenţă, ci a ieşit în stradă şi a început să ceară ajutor. Din primele informații, românca a fost găsită pe podea și prezenta urme de sânge lângă corp și mici tăieturi.

Oamenii legii nu exclud nicio variantă. Se ia în calcul şi sinuciderea. Potrivit vecinilor, femeia, care lucra ca îngrijitoare şi se mutase de câțiva ani în acel apartament, era foarte tăcută în ultima vreme şi asculta muzică tristă dată la maximum.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru femeie.

Cercetările sunt în plină desfășurare pentru a clarifica ce s-a întâmplat și pentru a stabili exact dacă este vorba de o sinucidere. Anchetatorii au solicitat o autopsie pentru a clarifica cauzele decesului.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.