vineri 17 august 2018 7:18 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / NASA face ANUNŢUL | Misterul planetei Marte a fost rezolvat
Adpres Market
157Marte-1024x768

NASA face ANUNŢUL | Misterul planetei Marte a fost rezolvat

AdpresFM - Radio Online Stations  
157MarteNASA, agenţia spaţială americană, a desluşit misterul planetei Marte. O descoperire ştiinţifică majoră, din cursul misiunii pe Marte, va fi prezentată de NASA într-o conferinţă de presă, luni, 28 septembrie, ora 11.30 (ora 18.30, ora României). Evenimentul se va desfăşura în sala James Webb din sediul NASA din Washington şi va fi transmis live de televiziunea NASA şi de site-ul agenţiei.

La conferinţa de presă vor participa Jim Green, director pentru ştiinţa planetelor la sediul central NASA, Michael Meyer, liderul cercetătorilor din care Programului de Explorare a planetei Marte, Lujendra Ojha, de la Georgia Institute of Technology din Atlanta, Mary Beth Wilhelm, de la centrul de cercetare NASA din Moffett Field, California, şi de la Georgia Institute of Technology, şi Alfred McEwen, investigator principal pentru High Resolution Imaging Science Experiment (HiRISE) de la University of Arizona din Tucson.

Unii comentatori anticipează că ar fi vorba despre anunţul că există apă pe Marte, în timp ce alţii, mai entuziaşti, cred că ar putea fi chiar un anunţ despre descoperirea unor forme de viaţă pe planeta roşie.

sursa: stiripesurse.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com