sâmbătă 22 septembrie 2018 9:44 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Story / Natalia Oneț va reprezenta România la Miss World 2015
Adpres Market
natalia-ioana-onet

Natalia Oneț va reprezenta România la Miss World 2015

AdpresFM - Radio Online Stations  

Natalia Oneț, în vârstă de 26 de ani, a fost aleasă să reprezinte România la Miss World 2015, competiție care se va desfășura în Sanya, China.

Selecția națională a fost organizată lunea trecută în Capitală de către ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss World România. Marea finală din China va avea loc la 19 decembrie.

Conform unui comunicat al organizatorilor din România, Natalia Oneț are 1,76 m înălțime iar dimensiunile sale sunt 89-60-90. Este născută în Satu Mare, însă locuiește de mulți ani în București. A absolvit Facultatea de Biologie cu specializarea Ecologie și Protecția mediului din cadrul Universității din București și masteratul în turism în cadrul aceleași instituții.

 

La 15 ani a câștigat titlul Miss Boboc la Colegiul Național “Doamna Stanca” din Satu Mare, locul al treilea în cadrul Miss Universe România 2009, marele premiu în cadrul Miss Hostess 2011 și marele premiu Miss Tourism România 2013. A avut apariții în presă și în videoclipuri și a colaborat cu mai mulți designeri.

În competiția de la Sanya vor fi prezente aproximativ 118 candidate din tot atâtea țări, marele premiu fiind în valoare de 100.000 de dolari.

agerpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com