Actualitate

NATO si Planul Invaziei Ucrainei: Purtatorul de cuvânt al Ministerului Rus de Externe, a cerut graficul graficul de dezinformare al NATO privind invaziile pentru a-si putea planifica concediul.

Kremlinul a remarcat că isteria informațională a SUA și a NATO asupra Ucrainei este ambalată cu generozitate cu minciuni și falsuri. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Rus de Externe, Maria Zaharova (foto), a cerut de la mass-media graficul de dezinformare al NATO privind invaziile pentru a-și putea planifica concediul.

Am o solicitare către mass-media de dezinformare americană și britanică Bloomberg, The New York Times, The Sun etc. – publicați graficul invaziilor noastre pentru anul în curs. Aș dori să-mi planific concediul, a scris Zaharova pe canalul său de Telegram.

Anterior, tabloidele britanice The Sun și Mirror scriau că, în ciuda declarațiilor Ministerului Rus al Apărării despre retragerea trupelor după exerciții, „invazia Ucrainei” ar fi fost programată pentru miercuri, ora 4.00, ora Moscovei.

Tabloidul The Sun a susținut că acesta este momentul „cel mai probabil” și că Rusia se pregătește să lanseze o lovitură masivă cu 200.000 de soldați, tancuri, avioane, rachete și nave. Miercuri dimineață, The Sun și-a editat articolul pe site, autorii au înlocuit ora exactă a „invaziei Ucrainei” cu faptul că aceasta ar putea începe „oricând”.

Agenția americană Bloomberg, care raportase deja în mod eronat despre începutul „invaziei” Federației Ruse în Ucraina, a scris cu referire la unii oficiali că Rusia ar putea „ataca” țara vecină pe 15 februarie. Totodată, agenția nu a precizat din ce țări sunt acești oficiali, nu spune ce funcții au și numește numele lor, deci – nici o dovadă.

Anterior, purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, comentând pentru RIA Novosti informația eronată publicată de Bloomberg, a remarcat că termenul de „știri false” poate fi înlocuit cu „știri Bloomberg”.

Planurile atribuite Rusiei de escaladare a situației din jurul Ucrainei sunt negate categoric la Moscova, care declară constant că nu amenință pe nimeni, iar astfel de declarații sunt folosite ca scuză pentru a plasa mai multe echipamente militare NATO în apropierea granițelor ruse.

După cum a spus anterior ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, Rusia nu creează nici un pretext pentru o situație de conflict în jurul Ucrainei. Potrivit acestuia, Rusia nu exclude ca isteria din jurul Ucrainei, promovată de Occident, să aibă ca scop ascunderea liniei Kievului de a sabota acordurile de la Minsk pe Donbas.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.