Actualitate

Nawaf Salameh, președinte și fondator al Fundației Alexandrion și Alexandrion Group, întrevedere cu Printul Charles

Nawaf Salameh, președinte și fondator al Fundației Alexandrion și Alexandrion Group, a fost  invitat de către Alteța Sa Regală, Printul Charles, la un  eveniment organizat săptămâna trecută, la Londra, de către organizația Princes Trust International, la Palatul St. James.

Princes Trust International are în spate o istorie de peste 40 de ani, concentrată în acțiuni dedicate inițial sprijinirii  tinerilor din Marea Britanie.

În prezent,  aceasta lucrează în parteneriat cu alte organizații din întreaga lume pentru a sprijini tinerii defavorizați, cu vârsta cuprinsă între 13 și 30 de ani, pentru a-i ghida în educație, în formare profesională și muncă având scop final integrarea lor în societate și combaterea șomajului . Programele lor în curs de desfășurare se derulează în Australia, Barbados, Canada, Grecia, Iordania, Malta, Pakistan și Noua Zeelandă.

Evenimentul dedicat programului din Grecia a fost printre altele o mare oportunitate pentru domnul Salameh să îl întâlnească pe Alteța Sa Regală, să îi mulțumească pe această cale pentru tot ceea ce face pentru România și totodată să îi propună deschiderea unui canal de parteneriate pentru România,  între organizația Prințului de Wales și Fundația Alexandrion.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.