miercuri 26 septembrie 2018 1:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / NEBUNIE TOTALĂ acasă la Oana Zăvoranu: Au intervenit forțele de ordine, sunt sute de oameni / VIDEO
Adpres Market

NEBUNIE TOTALĂ acasă la Oana Zăvoranu: Au intervenit forțele de ordine, sunt sute de oameni / VIDEO

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

E nebunie totală în centrul Bucureștiului! Nu la vreun miting, ci pentru a primi haine de la Oana Zăvoranu. Fosta membră a PRM a închiriat un apartament pe Calea Dorobanți și a chemat lumea care vrea să primească, gratuit, haine, încălțăminte, ceasuri, genți și alte accesorii pe care le-a purtat ea, să meargă la ea să primească. Zăvoranu spune că valoarea totată a hainelor e de aproximativ 200.000 de euro.

De azi dimineață, sute de persoane s-au strâns, iar la această oră sunt aproximativ 500 de oameni. Pentru că s-a creat înghesuială, iar oamenii au început să fie violenți, a fost nevoie de interveția unei firme de pază. În plus, la fața locului au ajuns și jandarmii, dar și poliția.

Oana Zăvoranu a avut o reacţie dură pe Facebook şi le-a acuzat pe vedetele care primesc haine doar pentru a le face reclamă. Iritată fiind de astfel de cazuri, Oana Zăvoranu a luat o decizie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Vedeta este hotărâtă să doneze o mare parte din hainele sale.

Invitată la emisiunea XNS, Oana Zăvoranu a vorbit despre decizia sa. Aceasta spune că a hotărât să facă acest lucru pentru că vrea să facă o faptă bună înainte de Sărbători şi vrea să dea de pomană pentru părinţii săi.

Oana Zăvoranu are de dat gratuit 1.500 de piese vestimentare în valoare de 200.000 de euro. Toate hainele sunt de calitate, iar Oana Zăvoranu spune că vrea să facă o faptă bună. Vedeta îi invită pe toţi cei care au nevoie să primească haine de la ea, miercuri, 29 noiembrie, pe Calea Dorobanţilor, nr. 112, pentru a primi hainele donate de ea.

Oana Zăvoranu are şi o singură condiţie în acest sens, aceea ca persoanele care vin să poată trece printr-un carton cu silueta sa pentru a arăta că pot purta hainele oferite de aceasta.

„Sunt lucruri pe care nu le-am purtat niciodată sau de două ori. Nu-mi bat joc când îi dau ceva unui om. Sunt multe lucruri luate înainte să moară mama, că ea mă certa că dau banii pe cârpiţe. E moca, dar nu ca la mocangioaice, e o diferenţă. Se va întâmpla mâine, miercuri, orele 15.00, pe Calea Dorobanţilor, nr.112, la un apartament pe care l-am închiriat pentru haine pentru că nu mai aveam unde să le pun.

Important este că oamenii trebuie să fie raţionali. Singura condiţie este că vrem să facem din carton silueta mea şi la intrare doamnele şi domnişoarele vor trebui să treacă prin acel carton.

Continuarea pe stiripesurse.ro

NEBUNIE TOTALĂ acasă la Oana Zăvoranu: Au intervenit forțele de ordine, sunt sute de oameni / VIDEO
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com