Actualitate

Negoiţă, despre Barna: „Un Robin Hood puţin plecat de acasă. Nu ia de la bogaţi să dea la săraci, ci ia de la săraci să dea la bogaţi”

negoita si barna 1024x683 1

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, l-a acuzat, luni, pe vicepremierul Dan Barna, copreşedintele USR-PLUS, că a modificat, “noaptea ca hoţii”, proiectul de lege privind bugetul de stat, tăind banii de la Sectoarele 3, 4, 5 şi 6 pentru a-i duce la Sectoarele 1 şi 2.

Edilul i-a avertizat pe Barna şi pe premierul Florin Cîţu că, în cazul în care nu repară “ticăloşia” şi arată că sunt mai “ticăloşi” ca PSD, românii vor ajunge în situaţia nefericită de a-i regreta pe Dragnea şi Dăncilă.

“De ce să iei banii de la Sectorul 3 şi să îi duci la Sectorul 1? Poate cineva ştie să îmi răspundă la această întrebare. Poate există vreun argument raţional, poate există justificări şi nu le cunoaştem noi. De aceea, aş vrea să-l întreb pe domnul Barna, preşedintele USR, care, să înţeleg, că a insistat foarte mult să fie tăiaţi bani nu doar de la Sectorul 3, ci şi de la 4, 5 şi 6, să taie banii să-i ducă la Sectorul 1 şi la Sectorul 2. Domnule Barna, care este argumentul? Eraţi foarte supărat pe PSD, care duce banii acolo unde au primari, că fac favoritisme pe clientelă politică, că dumneavoastră faceţi un alt fel de politică, că nu vă pretaţi la astfel de ticăloşenii, că dumneavoastră veniţi cu generaţia nouă. Poate ne explicaţi şi nouă acel argument”, a precizat Negoiţă într-un mesaj Live transmis pe pagina sa de Facebook, potrivit epochtimes-romania.com.

De asemenea, Negoiţă le-a cerut membrilor USR să condamne “ticăloşenia” făcută de “liderul suprem Dan Barna”, pe care l-a descris ca un Robin Hood “puţin plecat de acasă”, care nu ia de la bogaţi să dea la săraci, ci ia de la săraci să dea la bogaţi.

Mai mult aici


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.