Sport

”Nesăbuitul patron al Stelei își acuză jucătorii că fac sex prea des!”. Gigi Becali, subiect în presa mondială

Gigi Becali (61 de ani) face ce face și atrage iar atenția presei mondiale în urma declarațiilor sale controversate. După ce a fost subiect de discuție pe redditfinanțatorul celor de la FCSB a ajuns pe prima pagină a celor mai importante cotidiane din Europa.

Nesăbuitul patron al Stelei București, Gigi Becali, își acuză jucătorii că fac sex cu prietenele lor prea des. Finanțatorul FCSB are o părere bizară după remiza din week-end. El crede că jucătorii săi fac prea mult sex.

Becali l-a lăudat pe antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru că pare că a limitat cantitatea de sex pe care jucătorii săi o fac”, au scris jurnaliștii de la Daily Mail.

”Bombasticul patron al FCSB-ului, Gigi Becali, știe cine e de vină pentru rezultatele slabe ale echipei”

Și francezii de la L’Equipe, dar și Reuters au abordat subiectul și au vorbit despre Gigi Becali, ”bombasticul patron al FCSB-ului”.

“Gigi Becali, patronul FCSB, crede că motivul pentru jocul slab al fotbaliștilor sau este că fac prea mult sex. Gigi Becali a pierdut ultimele sezoane în față lui CFR Cluj, mulțumită metodei lui Dan Petrescu, care îi lasă pe jucători să facă sex doar o dată pe săptămâna”, au spus cei de la Lequipe.

“Bombasticul patron al FCSB crede că știe cine e de vină pentru rezultatele slabe din liga României: prea multe exerciții de tip greșit. Becali spune că jucătorii fac prea mult sex”, au notat și cei de la Reuters.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.