Social Media

Netflix se prabuseste?! Actiunile Netflix se prabusesc. Gigantul american a pierdut 200.000 de abonați în primul trimestru comparativ cu precedentele trei luni.

Acțiunile Netflix s-au prăbușit cu peste o treime în debutul sesiunii bursiere de miercuri, extinzând declinul din tranzacțiile after-hours, în condițiile în care o serie de analiști și-au revizuit prețul-țintă după ce platforma de video streaming a raportat prima scădere a numărului de abonați din ultima decadă, transmite Profit.ro.

Gigantul american a pierdut 200.000 de abonați în primul trimestru comparativ cu precedentele trei luni și a estimat că declinul va continua și în trimestrul curent, preconizând pierderea a încă 2 milioane de abonați.

Netflix ar putea introduce reclame

Netflix a dat vina pentru rezultatele slabe pe faptul că foarte mulți utilizatori folosesc o singură parolă pentru a vizualiza conținutul platformei și a semnalat că ar putea lansa un abonament mai ieftin, dar cu reclame incluse, pentru a combate partajarea parolelor și a stimula creșterea numărului de abonați cu plată.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.