Actualitate

Neti Sandu şi-a prezentat familia la TV

Neti Sandu este, probabil, cel mai cunoscut astrolog din România. Sunt ani de zile de când realizează horoscopul zilnic la Pro TV, timp în care a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran. Chiar şi aşa, puţină lume ştie detalii despre viaţa ei personală şi despre familia ei.

Tocmai de aceea, a fost o adevărată surpriză atunci când Neti Sandu a venit în platoul emisiunii Vorbeşte Lumea alături de familia ei. Vedeta Pro TV are o soră, pe nume Mari Kapelovies. Totodată, ea are şi două nepoate, dar şi doi strănepoţi. Cu toţii s-a prezentat în platoul showului de divertisment (Vezi imagini în GALERIA FOTO).

“E ca prietena noastră. Noi nu o vedem ca pe super starul care e ea în fiecare dimineață. Noi o luăm peste tot la meciuri, deși nu face sport, e singura, ea se prinde de orice. Deci, chiar se prinde”, a spus Alice Kapelovies, nepoata lui Neti Sandu.

Familia lui Neti Sandu este foarte pasionată de sport, iar Andreea Căruţaşu, o altă nepoată a lui Neti, este o fostă baschetbalistă, care deţine şi un club dedicat acestui sport, în Bucureşti. Andreea şi familia sa locuiesc în Turcia, însă vin lunar în România.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.