duminică 23 septembrie 2018 11:25 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / NEWS ALERT internţional. „PUTIN nu acceptă înfrângerea. Al TREILEA TRĂZBOI MONDIAL bate la ușă” Dezvăluire la nivel înalt
Adpres Market

NEWS ALERT internţional. „PUTIN nu acceptă înfrângerea. Al TREILEA TRĂZBOI MONDIAL bate la ușă” Dezvăluire la nivel înalt

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un fost general din Armata Rusiei a avertizat marile puteri că președintele Vladimir Putin nu va accepta niciodată o înfrângere, lucru ce poate genera pe cale de consecinţă la Al Treilea Război Mondial.

Rusia ar recurge la folosirea armelor nucleare împotriva Statelor Unite în cazul unui conflict militar, potrivit lui Evgeny Buzhinskiy, fost locotenent general în perioada Uniunii Sovietice (URSS).

Deoarece Rusia „rămâne” în urma „SUA în termeni de putere militară, Putin ar prefera să ordoneze o lovitură nucleară decât să accepte înfrângerea pe câmpul de luptă”, a mai spus el.

Buzhinskiy, care s-a alăturat forțelor armate ale URSS în 1968, a declarat că situația din ce în ce mai acerbă dintre Rusia și SUA este „mai rea decât Războiul Rece”.

„Rusia nu va accepta nici un fel de înfrângere, astfel încât conform TheSun.

Comentariile sale șocante sosesc pe fondul unui atac chimic, care a ucis cel puțin 75 de civili și rebeli în orașul sirian Douma, estul Ghoutei.

Sursa:evz.ro

Articolul NEWS ALERT internţional. „PUTIN nu acceptă înfrângerea. Al TREILEA TRĂZBOI MONDIAL bate la ușă” Dezvăluire la nivel înalt apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com