Social Media

Nicole Teodor lansează “Gând de Dor”, colaborare cu cei din Spania

După succesul single-ului de debut, “Părinții”, piesă difuzată la posturile de radio din Republica Moldova, Nicole Teodor, tânăra interpretă din localitatea Corjova, r-nul Criuleni, scoate la lumină o altă piesă, “Gând de Dor”, o baladă frumoasă de dragoste în stil pop – rock, versurile și muzica aparținându-i tot ei, iar de aranjament ocupându-se “The Master Of The Sound”, talentatul producător muzical din Spania.

Iată ce spune Nicoleta despre “Gând de Dor”: “La baza piesei a stat motivul emigrării tuturor îndrăgostiților, inspirându-mă din situația părinților mei, cei care sunt despărțiți de hotare mai bine de 10 ani, am decis să scriu versurile după care am compus și melodia. Dragostea la distanță este un test de iubire adevărată”.

Piesa a fost lansată, oficial, în Republica Moldova, la emisiuni tv și radio, ulterior urmează să intre în playlist-urile altor posturi de radio ce au ca format muzica comercială.

Nicoleta nu se oprește aici, spune că pe viitor ar dori să lanseze alte 6 piese ce așteaptă frumos momentul potrivit.

Îi urăm success!


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.