Actualitate

Nicușor Dan: Firea nu rezolvă problemele pe care le are, dar vrea să rezolve problemele pe care nu le are!

nicusor dan

Am luat act cu consternare de lansarea, de către Primăria Capitalei, a licitației publice pentru izolarea termică a 53 de blocuri din sectorul 3, pentru suma de 130 milioane lei.

Primăria Capitalei are responsabilitatea pentru rezolvarea unor probleme structurale ale Bucureștiului precum:

–           traficul, cuprinzând infrastructura rutieră, sistemul de management al traficului, achiziția de mijloace de transport și sistemul de parcări; am salutat intenția de a prelua centura capitalei, înainte de a observa că este una pur declarativă;

–           sistemul centralizat de încălzire, în special partea de distribuție a agentului termic;

–           reabilitarea clădirilor cu risc seismic.

Bugetul capitalei este oricum dezechilibrat între Primăria Capitalei și primăriile de sector, Primăria Capitalei primind mai puțini bani față de responsabilitățile pe care le are. Este absurd ca Primăria Capitalei să intervină financiar în atribuții ale primăriilor de sector.

Este absurd ca Primăria Capitalei să declare că nu are bani pentru a plăti factura Elcen pentru ianuarie 2019, cu riscul sistării apei calde, și că ia în calcul contractarea unui împrumut extern, dar în același timp să aloce bani pentru rezolvarea atribuțiilor unei primarii de sector.

De fapt, Gabriea Firea nu a făcut aproape nimic pentru infrastructura rutieră, nu a construit nicio parcare, nu a făcut nimic pentru Spitalul Metropolitan, nu a aproape făcut nimic pentru sistemul centralizat de încălzire, ba chiar a falimentat RADET, nu a făcut aproape nimic pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, dar vrea să arate că face ceva, pe principiul “Mircea, fă-te că lucrezi”.

Nicușor Dan

Deputat de București

 

Articolul Nicușor Dan: Firea nu rezolvă problemele pe care le are, dar vrea să rezolve problemele pe care nu le are! apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.