Actualitate

Nicușor Dan, furios, l-a dat afară din ședință pe un director din primărie. Boala îmbogățirii prin panseluțe n-a trecut

nicusor dan primar

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, l-a dat afară  din ședința pentru buget pe directorul economic al unei instituții din subordine după ce acesta a susținut că are nevoie de 15 milioane de lei pentru băncile din parcuri, evaluate la 5.000 de lei bucata, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Adică peste 3 milioane euro, ceea ce arată că boala averilor făcute în primărie din panseluţe și reparat bănci nu a trecut. Noul primar  nu s-a liniştit până când Răzvan Nițu, directorul economic al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti n-a părăsit sala.

Surprinși de virulența primarului general, nici consilierii generali și nici șeful ierarhic al lui Răzvan Nițu nu i-au luat apărarea acestuia. Primăria generală are conturile blocate pentru neplata a numeroase lucrări.

Informația a fost publicată de Adevărul și a fost confirmată pentru G4Media.ro.

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.