miercuri 19 septembrie 2018 7:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Noi DEZVĂLUIRI în cazul polițistului MORT din COLOANA OFICIALĂ a lui GABRIEL OPREA
Adpres Market

Noi DEZVĂLUIRI în cazul polițistului MORT din COLOANA OFICIALĂ a lui GABRIEL OPREA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Polițistul Cornel Gigină a declarat marți că fiului său, Bogdan, i s-a impus să participe la misiunea de deschidere a coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea.

Polițistul Cornel Gigină a declarat marți, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că fiului său, Bogdan, i s-a impus să participe la misiunea de deschidere a coloanei oficiale a fostului vicepremier Gabriel Oprea, în timpul căreia a căzut cu motocicleta într-o groapă și a murit. Tatăl polițistului susține că nici șeful statului sau premierul nu beneficiau de un echipaj ca cel care îi era asigurat lui Oprea.
„Lui Bogdan-Cosmin i-a fost impus acest lucru (să participe la misiune – n.r.). La Brigada Poliției Rutiere avem un adjunct care se ocupa de serviciile de dirijare. Văd că dânsul nu este pe nicăieri prin acest dosar. Dânsul era direct răspunzător de acest lucru și știe foarte bine de unde se primeau ordinele. (…) Media generală a vitezei este de 84 km/h. (…)

Știm cum se dădeau ordinele prin telefon, cum se țipa la noi prin stație. Nu asiguram nici la prim-ministru, nici la președinte coloana cum o asiguram ministrului de Interne”, a spus tatăl lui Bogdan Gigină.

„Numai eu și soția știm prin ce trecem. Este singurul și va rămâne singurul copil al nostru. Nu mai avem pe nimeni”, a mai spus Cornel Gigină, conform B1.

Articolul Noi DEZVĂLUIRI în cazul polițistului MORT din COLOANA OFICIALĂ a lui GABRIEL OPREA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com