Social Media

Video: Noile tendinte erotice ale modei din ultimii ani. Creatorii de moda se indreapta catre tinute din ce in ce mai indraznete.

Noile tendinte erotice ale modei din ultimii ani: Se pare ca, creatorii de moda se indreapta catre tinute din ce in ce mai indraznete. Trendul ascendent al erotismului din moda ultimilor ani ne confirma clar prin prezentarea de mai jos catre ce anume se indreapta moda ultimilor ani…

Picturi si/sau mulaje facute cu maiestrie de artisti consacrati, dau o imagine fabuloasa trupului unei femei in functie de zona catre care se indreapta aceasta demonstratie ce are o compozitie tip cockteil: frumusete nativa si arta ridicata la cel mai inalt nivel.

Lipsa oricarui tip de inhibitii pe podium

Daca ne uitam atent la modelele ce defileaza pe podium, vedem ca nu au nici un fel de inhibitii. Industria modei din care tinerele modele castiga sume fabuloase au transformat pur si simplu orice caracter ce accepta sa defileze in astfel de tinute.

Se pare ca moda a luat-o complet razna in ultimii ani. Prezentarea, modelele, ce au defilat in cadrul lansarii unei noi colectii de moda au lasat publicul fara glas. Practic nu vorbim de moda, de o colectie anume ci vorbim doar de cateva picturi facute cu mare maiestrie pe corpul superbelor modele.

Tu ai putea purta asa ceva la o intrunire, bal, petrecere sau la o strangere de fonduri ?!

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.