luni 20 august 2018 8:46 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ‘NOUA DREAPTA”a protestat in fata Ambasadei Ungariei la Bucuresti contra AUTONOMIEI TINUTULUI SECUIESC
Adpres Market

‘NOUA DREAPTA”a protestat in fata Ambasadei Ungariei la Bucuresti contra AUTONOMIEI TINUTULUI SECUIESC

AdpresFM - Radio Online Stations  

Aproximativ 15 persoane, membri ai partidului Noua Dreaptă, au protestat, marţi, la Ambasada Ungariei din Bucureşti, faţă de rezoluţia semnată de cele trei formaţiuni politice maghiare (UDMR, PPMT şi PCM) în ceea ce priveşte obţinerea autonomiei teritoriale a Ţinutului Secuiesc.

Participanţii la mitingul autorizat au venit cu drapele ale României şi cu pancarte pe care scria: “Vă e dor de 4 august 1919?”, “Susţin autonomia Hungariei… în Mongolia”, “De 2000 de ani în Asia, de 14 ani în UE”, scrie news.ro.

Cele trei formaţiuni politice maghiare (UDMR, PPMT şi PCM) au semnat o rezoluţie, la Cluj-Napoca, prin care se arată că se doreşte obţinerea autonomiei teritoriale a Ţinutului Secuiesc, care ar trebui să devină “o regiune autonomă în limitele sale istorice”, cu organism de decizie cu competenţe legislative şi executive regionale în domeniile educaţiei, culturii, informării, economiei, dar şi domeniul funcţionării propriului aparat de administraţie publică.

Sursa:stiripesirse.ro

Post-ul ‘NOUA DREAPTA”a protestat in fata Ambasadei Ungariei la Bucuresti contra AUTONOMIEI TINUTULUI SECUIESC apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com