Actualitate

Noua Românie prinde rădăcini şi în Canada

Noua Românie, partidul fenomen, creat de la zeor de tineri care nu au mai făcut politică, refuzat de toate televiziunile naţionale, îşi continuă expansiunea şi dincolo de graniţele ţării.

Puţini au crezut în şansa acestui partid, dar iată că pe zi ce trece, Noua Românie continuă să se extindă tot mai mult. Azi, a trecut Oceanul şi a înfiinţat Organizaţia PNR Canada.

Biroul Executiv Naţional a dispus înfiinţarea noii Organizaţii şi numirea lui Tibor Fabian ca Preşedinte interimar al PNR Canada. De profesie doctor medic veterinar, Tibor Fabian a contribuit din plin la înfiinţarea Organizaţiei PNR Canada, întrucât îşi doreşte ca de la mii de kilometri distanţă să contribuie la schimbarea lucrurilor în ţara sa natală. Este prima Organizaţie Locală înfiinţată în anul 2019 de către PNR şi cea de-a 37-a structură locală a Partidului Noua Românie“, se arată în comunicatul de presă al PNR, remis exclusivNEWS.ro.

În prezent, PNR are şase organizaţii locale în Bucureşti, şase organizaţii locale în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Belgia şi Canada, şi 25 de Organizaţii Locale în marile oraşe din ţară: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Craiova, Galaţi, Cluj Napoca, Bălceşti, Braşov, Baia Mare, Sibiu, Satu Mare, Tulcea, Buzău, Bacău, Piatra Neamţ, Deva, Oradea, Arad, Reşiţa, Tîrgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Băile Olăneşti, Suceava şi Piteşti.

Partidul Noua Românie este singura formaţiune politică din ţară care nu primeşte membri din alte partide, nici traseişti politici şi nici nu face alianţe cu alte partide.

Noua Românie va candida la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Dacă ai minim 18 ani, nu ai mai fost membru în alt partid cel puţin în ultimii 7 ani şi îţi doreşti o schimbare în ţară iar actualii politicieni nu te mai reprezintă vino în echipa Noua Românie.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.