Sport

Noul investitor al clubului Dinamo Bucuresti este Bilancia.

Clubul Dinamo București anunță încheierea unui parteneriat pentru sezonul competițional 2021-2022 cu BILANCIA, una dintre cele mai importante companii din Europa în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității.

“Încercăm să aducem cantonamentul de la Săftica la un nivel european și aici vorbim de alimentație, condiții de pregătire, recuperare, vitaminizare. Suntem bucuroși să anunțăm că echipa Bilancia s-a alăturat proiectului nostru”, a declarat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae (foto, alături de Ionuț Petrescu, Sales Manager Bilancia).

Despre Bilancia

Lider în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale și accesorii pentru pregătirea, menținerea și servirea preparatelor culinare și a băuturilor, Bilancia a fost fondată în 1992, are capital românesc 100% și acoperă țara cu 14 sucursale. Noul partener al clubului Dinamo București oferă cea mai bună valoare investiției clienților și, totodată, soluții pentru toate segmentele de preț și calitate.

Toți consultanții Bilancia sunt profesioniști experimentați, ceea ce garantează faptul că fiecare client va discuta întotdeauna cu o persoană care cunoaște acest domeniu în profunzime.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.