Actualitate

Noul rector va fi ales pe 11 decembrie

cea mai buna universitate din Romania

Noul rector al Universităţii Bucureşti va fi ales pe 11 decembrie, în urma celui de-al doilea tur de scrutin.

În cursa finală au intrat profesorii Marian Preda şi Laurenţiu Vlad, potrivit site-ului instituţiei de învăţământ superior.

În primul tur, care s-a desfăşurat miercuri, au participat lector universitar doctor Florin Achim, care a obţinut 42 voturi (4,08% din numărul de voturi exprimate), profesorul universitar doctor Marian Preda – 477 voturi (46,44%) şi profesorul universitar doctor Laurenţiu Vlad – 488 voturi (47,51%). Douăzeci de voturi au fost nule. Numărul total de voturi exprimate a fost de 1.027.

„Având în vedere faptul că niciun candidat nu a întrunit numărul minim de voturi de 514 (reprezentând 50% plus 1 din numărul de voturi exprimate), va avea loc turul II de alegeri în data de 11 decembrie”, precizează UB.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.