sâmbătă 20 octombrie 2018 5:35 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Nu a venit la serviciu pentru prima dată în 25 de ani fiindcă se îmbogățise fără să fie nici măcar angajat. Uite de ce nimeni nu știa ce face
Adpres Market

Nu a venit la serviciu pentru prima dată în 25 de ani fiindcă se îmbogățise fără să fie nici măcar angajat. Uite de ce nimeni nu știa ce face

AdpresFM - Radio Online Stations  

Povestea acestui om și ingeniozitatea cu care a reușit să se îmbogățească, dar mai ales perseverența lui, au uimit o lume întreagă și vestea s-a răspândit rapid.

Totul s-a petrecut timp de 25 de ani în parcarea unei grădini ZOOLOGICE din Bristol, aceasta avea 150 de locuri pentru autobuze, și toți știau că exista un bărbat foarte plăcut și amabil care era angajat să le păzească, adunând în același timp bacșișurile grase dar și taxele pentru parcare de la toți vizitatorii.

Taxa unui loc de parcare pentru mașini costa un dolar și 40 de cenți, iar în cazul unui loc pentru autobuz – 7 dolari.

Așa a făcut timp de 25 de ani până când într-o zi, când nu s-a prezentat la serviciu, toți s-au îngrijorat. Directorul grădinii zoologice a apelat la administrația orașului rugându-i să le trimită un alt agent pentru parcare.

Mare i-a fost mirarea atunci când directorul a aflat că de parcarea grădinii zoologice este responsabilă chiar grădina zoologică, nu primăria, și că ei nu au angajat pe nimeni. Nimeni nu îl cunoștea pe paznic.

Se pare că în timp ce toți se întrebau cine era omul care a făcut bani ilegal și i-a păcălit pe toți, paznicul era pe o plajă din Spania, gândindu-se că timp de 25 de ani a câștigat câte 550 de dolari pe zi și a acumulat 5.000.000 de dolari. Nu-i rău pentru un om care nu a avut niciodată o slujbă în mod legal.

Sursa

Citeste si : A fost întrebat de ce a rămas cu iubita arsă. Răspunsul emoţionant

Fostul model australian Turia Pitt a suferit arsuri pe 65% din corp după ce a fost prinsă într-un incendiu de vegetaţie. Tânăra de 28 de ani a petrecut doi ani în spitale şi a avut patru degete de la mâna stâng amputate. În tot acest timp, iubitul ei a fost mereu lângă ea şi nici prin gând nu i-a trecut să o părăsească.

Turia a fost prinsă într-un incendiu de vegetaţie în timp ce alerga la un maraton în 2011. Fata a petrecut doi ani în spitale şi a trecut prin 200 de operaţii grele.

Iubitul ei, Michael, i-a fost în fiecare clipă aproape şi chiar a cerut-o în căsătorie recent. El era hotărât să o ia de nevastă pe Turia încă de acum patru ani şi, când ea se afla la terapie intensivă, a cumpărat un inel. L-a păstrat însă până în vara lui 2015, când cei doi s-au logodit.

“Când Turia era la terapie intensivă acum patru ani, am cumpărat un inel cu diamant“, a povestit acesta, conform emirates247.com.

Mai mult, Michael, care lucra pe atunci ca poliţist, a renunţat la jobul lui pentru a fi constant lângă Turia. Întrebat dacă nu s-a gândit vreodată să o părăsească pe Turia, să angajeze pe cineva care să aibă grijă de ea şi să îşi refacă viaţa, Michael a dat un răspuns complet emoţionant.

“M-am căsătorit cu sufletul ei, cu caracterul ei, e singura femeie care mă va împlini”, a spus Michael, pentru CNN.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com