Social Media

Nu are sens să studiați o mulțime de cărți! Citiți măcar una din aceste 11 cărți și viața dvs se va schimba cardinal!

Nu pot să îmi imaginez viața fără cărți. Țin minte cum în copilărie am citit de câteva ori pe ”Don Quijote”, ”Micul Prinț” și ”Insula Comorilor”. Din cauza unui alt ritm de viață, mult mai dinamic, nu mai am ocazia să savurez din plin cititul cărților. Femeile deseori sunt suprasolicitate, atât la serviciu, cât și acasă, fapt ce le fură o parte bună din tot timpul. Niciodată nu avem suficient timp!

Ce cărți ar trebui să citim? 

Vă prezentăm mai jos o selecție a celor mai bune cărți de psihologie, care cu siguranță merită a fi citite. Acestea vă dezvăluie adevăratul potențial și vă ajută să trăiți într-o armonie totală, atât cu sine, cât și cu lumea exterioară.

1. Robin Noorwood ”Women who love too much” 

Această carte relatează despre un astfel de fenomen, precum dependența de o relație. Pe parcurs, aceasta devine la fel de periculoasă precum cea cercetată clinic. Se recomandă spre citire tuturor femeilor ce sunt într-o relație conflictuală sau mai puțin plăcută și sunt pe cale să își piardă simțul de propria demnitate.

2. Bert Hellinger ”Love’s Hidden Symmetry” 

Această este o carte ce vă ajută la o terapie de familie eficientă, înlăturând sursele ce provoacă crize în relații. Cartea este prezentată sub forma unor notițe din seminarii. Seminariile au fost petrecute de însuși autorul, ce este un psihoterapeut bine cunoscut. Investigând situațiile de conflicte familiale, puteți găsi o soluție eficientă pentru propria viață.

3. John Grey ”Men Are From Mars, Women Are from Venus” 

Aceasta este o carte-legendă, un adevărat bestseller mondial. Cartea vă va ajuta să înțelegeți unele diferențe între bărbați și femei, ce va face procesul de comunicare mult mai simplu. Ideea de bază este că bărbații văd lumea ceva mai simplu decât femeile. Pe când pentru bărbați comunicarea este doar un transfer de informații, pentru femei acesta este un proces mult mai complex. Doriți să aflați care este explicația? Citiți cartea!

4. Clarissa Pinkola Estes ”Whomen who run with the wolves”  

Clarissa predă și practică psihanaliza deja de 20 de ani. Această carte relatează despre scopul vital al femeii, înțelepciunea și puterea ei extraordinară. Vă va ajută să descoperiți în sine arhetipul unei ”femei sălbatice” și să vă folosiți de acest fapt cu pricepere în lumea modernă. Textul este puțin mai complicat, fiind prezenți termenii și analizele psihologice.

5. Louise Hay ”The Power is Within You”

Louise Hay este o femeie ce s-a vindecat de cancer, doar cu puterea propriilor gânduri. Autorul împărtășește femeilor sfaturi, cum să scape de stereotipuri și complexe doar cu ajutorul unui mod de gândire pozitiv. Este o carte pe care veți dori să o citiți de mai multe ori. O astfel de carte neapărat trebuie să fie prezentă în fiecare casă. Astfel, inima dvs va fi mereu în pace și armonie.

6. Olga Valiajeva ”The destiny to be a woman” 

Această carte vă va ajuta să căpătați la putere și să vă isprăviți cu propriile emoții. Astfel, veți atinge o stare de armonie și satisfacție completă. Cele 85 de sfaturi vă vor ajuta să recăpătați energia feminină în lumea modernă.

7. Dale Carnegie ”How to Stop Worrying and Start Living”  

Aceasta nu este doar o simplă carte, este un adevărat colac salvator pentru cei ce sunt gata să renunțe la tot. Este o sursă de liniște sufletească și echilibru. Veți învăța cum să respirați calm, să găsiți o soluție din orice situație dificilă și să vă păstrați calmul.

8. Robert Kiyosaki ”Rich Dad Poor Dad”  

Citiți această carte neapărat! Cu siguranță, niciodată nu va dispărea de pe raftul dvs! Deja de o bună bucată de timp ocupă locul de frunte în clasamentul mondial al literaturii de afaceri. Un adevărat ghid spre acțiune, ce este foarte simplu de citit. Ce înseamnă banii și cum să-i faci să lucreze pentru ei înșiși – este tot ceea ce relatează autorul și arată cu exemple din viața proprie.

9. Karen Pryor ”Don’t Shoot the Dog”  

Neapărat acordați suficient timp pentru această carte. Într-o formă mai puțin obișnuită, cartea relatează despre faptul că relațiile interumane se aseamănă cu procesul de dresare a animalelor. Deși stilul este unul provocator, veți găsi multe sfaturi utile ce vă vor ajuta să stabiliți relațiile dorite cu cei din jur.

10. Alan and Barbara Pease ”Body language”  

Această carte este un ghid practic, cu ajutorul căreia veți putea la propriu să citiți gândurile celorlalți. Cu siguranță, veți folosi cunoștințele acumulate pentru a dezvălui semnificația gesturilor celor din jur.

11. Sigmund Freud ”Sexuality and The Psychology of Love” 

Este o carte ce va ajuta să înțelegeți adevărata origine a complexelor și unor dificultăți în relațiile intime. Deși unele gânduri se contrazic cu standardele de moralitate general acceptate, cartea este captivantă.

Care din aceste cărți ale-ați citit deja?

The post Nu are sens să studiați o mulțime de cărți! Citiți măcar una din aceste 11 cărți și viața dvs se va schimba cardinal! appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.