Actualitate

Nu putea rămâne însărcinată, așa că a apelat la fertilizare in vitro. „Am ales un donator superb de la o bancă de spermă și credeam că totul e perfect. Când mi-am văzut bebelușul, m-am îngrozit”

O scriitoare de succes a apelat la serviciile unei bănci de spermă, fiindcă dorea să rămână însărcinată. A ales un tată folosindu-se de imaginile puse la dispoziție de medicii respectivi, apoi a efectuat un tratament cu FIV la o clinică privată din Moscova.

Nimic anormal până aici, iar în ceea ce privește bărbatul a cărei imagine a ales-o, acesta era un tip cu părul bogat, cu studii superioare, formă fizică excelentă și înălțime de 1,82 metri. Femeia – identitatea ei nu nu a fost făcută publică, firește – avea 40 de ani și, având în vedere vârsta, a considerat că aceasta a fost ultima ei șansă de a rămâne însărcinată. Totuși, ulterior au apărut problemele medicale grave, iar femeia a avut parte de un șoc.

Copilulul încă nenăscut a fost depistat cu acondroplazie. Este vorba despre o boală incurabilă, rară, care afectează un copil din 20.000. Efectul acetei boli este nanismul. Femeia a născut copilul, dar i s-a spus că fiul ei va ajunge la o înălțime maximă de 1,20 metri, iar membrele și trăsăturile facile nu vor avea o dezvoltare normală. Banca de spermă a fost dată în judecată, procesul fiind în desfășurare, iar femeia – povestindu-și drama prin care trece – dorește să avertizeze ale cliente ale băncii de spermă cu privire la astfel de riscuri.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.