miercuri 17 octombrie 2018 8:24 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / O angajată CEC a furat peste 1.000.000 de euro, bani pe care apoi i-a donat Bisericii şi săracilor. Cum își explică femeia gestul: Nu am vrut să mă îmbogățesc, ci să…
Adpres Market

O angajată CEC a furat peste 1.000.000 de euro, bani pe care apoi i-a donat Bisericii şi săracilor. Cum își explică femeia gestul: Nu am vrut să mă îmbogățesc, ci să…

AdpresFM - Radio Online Stations  

O fostă angajată a agenției CEC din Zlatna, Alba a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare pentru delapidare, după ce a furat peste un milion de euro, bani pe care femeia spune că voia să-i doneze bisericii și săracilor.

Elena Meteșan a declarat în fața anchetatorilor că acei clienți ai băncii, de la care a luat banii, vor fi oricum despăgubiți. Totodată, a adăugat femeia, a vrut să se răzbune pe bancă, nu să se îmbogățească, întrucât a donat banii sustrași către biserici și săraci, potrivit alba24.ro.

Motivul pentru care femeia a dorit să se răzbune pe bancă ar fi acela să era nemulțumită de condiţiile de muncă, de modul în care a fost tratată de superiori şi de salariul primit. Prejudiciul total este de aproape 1,2 milioane euro.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com