Actualitate

O benzinărie a sărit în aer la Galaţi. Patru maşini au fost avariate

O explozie puternică s-a produs luni la Galaţi la o benzinărie dezafectată de zece ani. Unul din cele patru rezervare ale benzinăriei, a sărit în aer.

Explozia subterană a fost urmată de un incendiu. Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă patru maşini au fost avariate

Potrivit reprezentanților ISU Galați, deflagrația s-a produs luni în parcarea imobilului în care își desfășoară actovitatea un hotel și o spălătorie auto.

În trecut, pe acest amplasament a funcționat o stație de benzină și se pare că incidentul a fost provocat de o acumulare de gaze de la fostul depozit subteran de carburanți.

La fața locului interbvin patru autospeciale ISU cu apă și spumă, iar traficul auto a fost restricționat din motive de securitate.

În momentul de față, incendiul este lichidat. Este vorba despre un PECO dezafectat, batalele de combustibil au rămas în subteran. A existat combustibil în aceste recipiente. Nu sunt victime. Pe partea în care s-a produs explozia este un hotel, s-au spart geamurile. Traficul este blocat “, a declarat Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

The post O benzinărie a sărit în aer la Galaţi. Patru maşini au fost avariate appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.