luni 24 septembrie 2018 8:28 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / O CRIMA ORIBILA ZGUDUIE AMERICA. Un BAIETEL de 9 ani si-A IMPUSCAT SORA pentru ca…
Adpres Market

O CRIMA ORIBILA ZGUDUIE AMERICA. Un BAIETEL de 9 ani si-A IMPUSCAT SORA pentru ca…

AdpresFM - Radio Online Stations  


O întâmplare tragică a zguduit SUA. Un băiețel de numai nouă ani și-a împușcat mortal în cap propria soră, după ce aceasta a refuzat să-i cedeze gamepadul, pentru a se putea juca jocuri video.

Cea care a sesizat împușcătura a fost chiar mama celor doi copii. Aceasta se afla în altă încăpere, pregătind prânzul pentru copii. Deși transportată de urgență la spital, fetița împușcată în vârstă de 13 ani nu a avut nicio șansă.

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, copilul de nouă ani ar fi luat un pistol cu calibrul de 25 și ar fi tras fără milă în sora sa, după ce aceasta a refuzat să-i cedeze gamepadul pentru jocuri video, scrie The Sun.

De asemenea, oamenii legii au declarat că nu se știe cum a intrat copilul în posesia armei și că, pentru moment, nu există o pedeapsă certă pentru acesta.

„Presupun că a văzut asta la jocuri video sau la televizor. Nu știu dacă știa exact ce face în momentul crime, știu doar că este o tragedie”, a declarat un reprezentant al poliției. În fiecare zi, șapte copii sunt împușcați și uciși în SUA. 40 dintre cei ce sunt împușcați supraviețuiesc.

Sursa:evz.ro

Articolul O CRIMA ORIBILA ZGUDUIE AMERICA. Un BAIETEL de 9 ani si-A IMPUSCAT SORA pentru ca… apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com