Actualitate

O femeie aflată în comă de 14 ani a născut un băieţel!

Caz şocant în Arizona. O femeie aflată în comă de 14 ani a născut. Ea era internată într-un centru de îngrijire, iar poliţia suspectează că a fost violată și a demarat o anchetă. 


Femeia, internată în urmă cu 14 ani la un centru de îngrijire din Phoenix, a născut un băieţel, pe 29 decembrie. O persoană apropiată a dat câteva detalii pentru un post local de televiziune. A cerut, însă, ca identitatea să-i fie protejată.

Femeia nu este conştientă, deci nu poate comunica şi nu se poate mişca. Astfel, singura posibilitate de a rămâne însărcinată ar fi violul. Autorităţile au demarat o anchetă, însă deocamdată nu au niciun suspect. Între timp, centrul de îngrijire a schimbat regulamentul intern. Astfel, angajaţii bărbaţi nu pot intra în saloanele femeilor decât însoţiţi de o angajată femeie. Centrul are peste 2.500 de pacienţi pe an.

[embedded content]

Preluare realitatea.net


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.