Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

O mamă din Iași, acuzată că și-a schingiuit copiii înainte de Paște s-a lăudat apropiaților că pleacă cu amantul în străinătate.

O femeie din municipiul Iași, mamă a patru copii, este acuzată că și-a maltratat copiii. Bestia cu chip de om și-a bătut copiii cu brutalitate, iar tatăl acestora este disperat.

Florinel Panainte a divorțat de soția sa Mihaela Panainte în urmă cu doi ani. Florin Panainte o acuză pe fosta soție că i-a abuzat fizic, dar și psihic pe cei patru minori. Cel mai mic copil are 9 ani, iar cel mai mare- 13 ani

Mihaela Panainte, o femeie din municipiul Iași în vârstă de 37 ani, este acuzată de fostul soț că și-a bătut copiii până au ajuns în spital. Soții Panainte s-au despărțit în urmă cu doi ani, iar ambii au primit custodie comună pentru cei 4 minori. Florinel Panainte, fostul soț al femeii, i-a găsit pe copii bătuți și a făcut toate demersurile legale pentru ca acestă femeie să fie decăzută din drepturi. Scandalul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, chiar înainte de sărbătorile pascale.

„Când a plecat de acasă, a spus lumii că pleacă din țară cu iubitul, a plecat și m-a lăsat cu copiii. Această femeie nu poate fi numită mama.

A luat pensia alimentară a copiilor și a fugit. Noi având custodie comună, timp de trei săptămâni, copiii au stat cu ea, iar când am mers să îi iau m-am speriat. I-a bătut atât de tare cu un băț, încât au avut nevoie de îngrijiri medicale. Am stat cu ei internați în spital, iar unul dintre băieți a avut nevoie de operație la ochi. Ea a luat decizia divorțului fără să știu și a fugit de acasă.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.