Actualitate

O persoană înecată în râul Tutova

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au intervenit, sâmbătă, pentru a scoate la mal o persoană care s-a înecat în albia râului Tutova, pe raza comunei Iveşti.

„Pompierii au acţionat cu mijloace specifice, iar după aproximativ 60 minute corpul care plutea a fost adus la mal. Nu au fost probleme deosebite. După recuperarea trupului, s-a constatat că acesta avea instalate deja semne de rigiditate şi lividitate cadaverică. Cercetările privind cauzele decesului, respectiv împrejurările privind moartea victimei sunt efectuate de instituţiile statului abilitate în acest sens”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească identitatea victimei şi în ce împrejurări s-a produs decesul.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.