Actualitate

O profesoară din Ploieşti, înjunghiată în faţa cancelariei, de un fost elev

kitunghii.ro

O profesoară a fost înjunghiată, marţi, în faţa cancelariei Liceului „Spiru Haret” din Ploieşti, de către un fost elev. Cadrul didactic a ajuns de urgenţă la spital în stare gravă.

Profesoara de matematică înjunghiată în abdomen, la liceul din Ploieşti, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti de către un echipaj de terapie intensivă mobilă şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Niţescu Mihai Alexandru, în vârstă de 22 de ani, este cel care a înjunghiat profesoară de matematică de la Liceul „Spiru Haret” din Ploieşti. Acesta fusese exmatriculat, iar în momentul agresiunii era beat. Acesta a fost testat cu etilotestul şi a rezultat o alcoolemie de 0,45 la mie, alcool pur în aerul expirat.

Surse judiciare au declarat că tânărul a fost internat, în trecut, la spital, deoarece a suferit turburări de comportament.

Potrivit IJJ Prahova, asupra tânărului s-au găsit un cuţit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfecă, o sticlă în care erau cuie şi o sticlă cu ţuică.

Profesoara de matematică înjunghiată marţi în faţa cancelariei unui liceu din Ploieşti este soţia unui judecător de la Judecătoria Ploieşti. Pe numele presupusului agresor a mai fost întocmit un dosar penal, după ce, în clasa a 12-a, şi-a ameninţat un coleg cu cuţitul.

Presupusul agresor a fost reţinut deja de către jandarmi, la scurt timp după ce a comis atacul asupra cadrului didactic.

pni.ro%20

Comment here