sâmbătă 18 august 2018 6:27 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / O rază de SPERANŢĂ | Jurnalista Teodora Maftei, rănită în incendiul de la clubul Colectiv, va fi transportată la o clinică din Germania. Are arsuri pe 45% din corp
Adpres Market
Teodora-Maftei

O rază de SPERANŢĂ | Jurnalista Teodora Maftei, rănită în incendiul de la clubul Colectiv, va fi transportată la o clinică din Germania. Are arsuri pe 45% din corp

AdpresFM - Radio Online Stations  

Teodora Maftei

Teodora Maftei, care vineri seară a fost grav rănită în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală şi a fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier, va fi transportată la clinică din Germania, au declarat pentru MEDIAFAX surse din familie.

Teodora Maftei va fi transportată la o clinică pentru persoane cu arsuri de la Munchen.

La recomandarea medicului de la Spitalul de Arşi, Maftei ar trebui să ajungă în următoarele 48 de ore la Munchen.

Teodora Maftei, fotograf şi editor la Pro TV, a fost grav rănită în incendiul din Clubul Colectiv şi este internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală. Toţi prietenii ei au postat, pe pagina sa de Facebook, mesaje de susţinere şi îi urează însănătoşire grabnică.

Ea are 32 de ani şi suferă de „chist arahnoidian de fosă posterioară”, respectiv o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă, care nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană.

Diagnosticul i-a fost pus în 2005, după ce suferea de dureri de cap foarte puternice, insomnii, tulburări de memorie, ameţeli şi probleme cu echilibrul. „Mă durea capul 24 de ore din 24, iar noaptea făceam ture prin cameră, strângând din dinţi şi vorbind singură”, povestea Teo.

Din cauza faptului că lichidul nu poate fi eliminat, a avut şi o tromboză venoasă, respectiv i s-au spart două vene pe creier, a făcut o criză de epilepsie şi a ajuns inconştientă în toiul nopţii la spital.

Până acum a fost operată de şapte ori, din care de trei ori intervenţii direct pe creier, trei intervenţii la chist pe la gât, când medicii i-au montat un „furtun” de la chist până în stomac, care drenează surplusul de lichid, respectiv o dată a fost operată prin burtă, pentru a monta o valvă.

După prima intervenţie, tânăra a crezut că a murit. „Uneori e nevoie să mori puţin ca să simţi cu adevărat că trăieşti”, spunea ea.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com