Social Media

O selecție de manichiură elegantă pentru o bună stare de spirit!

Noile tendințe în materie de manichiură îi vor permite oricărei femei să-și demonstreze stilul și individualitatea.

Dar ar putea oare o manichiură frumoasă și originală să ne îmbunătățească starea de spirit? Această întrebare este foarte actuală mai ales în zilele nostalgice de toamnă. Răspunsul nostru este afirmativ, o manichiura veselă și colorată ne poate oferi, cu siguranță, o stare de spirit minunată, iar unghiile noastre frumoase și îngrijite vor atrage atenția celor din jur și ne vor spori și mai mult încrederea în noi înșine.

Toamna este anotimpul perfect pentru a ne pune în valoare unghiile, acest anotimp fiind plin de romantism, nostalgie, dar și de noi începuturi. De aceea toamna acesta vine cu nuanțe delicate și gingașe, potrivite pentru orice ocazie.

Vă prezentăm, în continuare, o selecție de fotografii ce conține cele mai bune și interesante idei pentru o manichiură elegantă pentru acest sezon: unghii feminine și pline de prospețime. Fiecare doamnă și domnișoară își va putea alege, cu siguranță, modelul potrivit.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Aceste modele minunate pe lângă faptul că vor aduce zâmbete pe chipurile noastre, vor atrage, în același timp, privirile celor din jur, ne vor accentua stilul și ne vor scoate, cu siguranță, din anonimat. Atunci când o femeie se simte frumoasă, are mai multă încredere în ea și emană o energie specială.

Dar nu uitați un lucru foarte important: manichiura constă în primul rând din niște unghii bine îngrijite, datorită cărora mâinile noastre vor arăta impecabil.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult și ați dori să-l încercați pe unghiuțele Dumneavoastră? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!

Fiți mereu frumoase și fericite!

The post O selecție de manichiură elegantă pentru o bună stare de spirit! appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.