Actualitate

O sportivă celebră a murit la 39 de ani

Ashley Massaro a fost găsită inconștientă în casa ei și transportată de urgență la un spital din New York, iar ulterior a a fost declarat decesul ei.

Războinica americană și manechinul Playboy Ashley Massaro a murit la vârsta de 39 de ani.

Massaro s-a bucurat de notoritate după apariția ei în Playboy, 2008.

Ea a lăsat în urma ei o fiică, Alexia, care va împlini 19 ani în iulie.

Fosta luptătoare de wrestling și iepuraș Playboy, Ashley Massaro, a murit la 39 de ani Fostul superstar WWE și modelul Playboy, Ashley Massaro, în vârstă de 39 de ani, a murit săptămâna aceasta după ce a fost găsită inconștientă în locuința sa din Long Island.

auzele decesului fostei luptătoare nu sunt cunoscute, dar surse citate de presa americană au declarat că este exclusă varianta unei mâini criminale.

Massaro a fost luptătoare în WWE din 2005 până în 2008 și a devenit și mai cunoscută după ce a apărut pe coperta Playboy.

Organizația WWE a transmis un comunicat de presă în care își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a vedetei și oferă condoleanțe familiei și prietenilor.

Massaro avea o fiică, Alexis, care va împlini 19 ani în iulie.

Foto: Instagram


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.