Social Media

O vedetă a trecut prin chinuri groaznice la Scena Misterelor: Am crezut că o să mor!!

Diseară, de la ora 20.00, pe “Scena misterelor”, își va face apariția un Astronaut special. Iar misiunea de a ghici cine se află în spatele cosmonautului va fi una extrem de dificilă pentru cele zece vedete din platou, Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan, din tabăra Galacticilor, și Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen, din tabăra Starurilor.

Nici celebritatea care a avut de îmbrăcat costumul de astronaut nu a avut o misiune uşoară. “Din cauza luminilor din platou, m-am încins foarte tare, mai ales atunci când am început să dansez. Am zis că mor acolo”, povestește masca. Emoții a avut și la cabina de machiaj unde, până să coboare la scenă, a stat cu frică să nu-i intre pe sub cască gândacul zburător urât mirositor care pătrunsese în încăpere.

La demascare însă, celebritatea din spatele măștii și-a manifestat dorința să achiziționeze un astfel de costum, pentru că i se pare foarte cool.

Cine se ascunde în spatele Astronautului, telespectatorii Antenei 1 vor  descoperi diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.