miercuri 15 august 2018 5:05 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / O vedetă Pro TV a încasat-o grav de tot . A FOST DAT AFARA! Trebuie sa plateasca O SUMA URIASA
Adpres Market

O vedetă Pro TV a încasat-o grav de tot . A FOST DAT AFARA! Trebuie sa plateasca O SUMA URIASA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Lovitură grea pentru un fost prezentator Pro TV. Deși a dispărut de mai bine de patru ani din lumina reflectoarelor și s-a mutat la Constanța, orașul său natal, unde se ocupă de creșterea animalelor, fosta vedetă nu are pace.

După ce a fost dat afară de la Pro TV pentru atacul acid lansat la adresa familiei băiețelului ucis de maidanezi, fostul coleg al lui Cabral, în emisiunea ”Poveștiri de noapte”, Mircea Solcanu, a mai primit o lovitură grea din partea autorităților.
Acesta a fost dat în judecată de Primăria Constanța, în legătură cu un imobil pe care-l luase în chirie. Iar la termenul de pe 19.02.2018, judecătorii au decis evacuarea sa din imobil.

„Admite cererea de chemare în judecată. Dispune rezilierea Contractului de închiriere nr. 164/27.06.2016, încheiat între părți. Dispune evacuarea lui Solcanu Mircea din imobilul administrat de reclamantă. Obligă pârâtul să plătească reclamantei următoarele sume de bani:

– 2559.77 lei, reprezentând chiria aferentă perioadei februarie 2017 – august 2017, pentru imobilul închiriat potrivit Contractului de închiriere nr. 164/27.06.2016;

– 283.59 lei/lună cu titlu de chirie, în continuare, începând cu luna septembrie 2017 pâna la data eliberării efective a imobilului închiriat;

– 241.73 lei, reprezentând penalități de întârziere calculate până la data formulării cererii;

– penalități de întârziere în cuantum de 0.1 % pe zi, calculate asupra chiriei restante, în continuare, până la data plății efective a debitului, fără ca penalitatea totală să poată depăși debitul principal;

– 244 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au precizat instanțele potrivit cancan.ro.

Mircea Solcanu are la dispoziție 30 de zile, de la data de 19 februarie, pentru a depune o cerere de apel la Judecătoria Constanța.

Sursa:bugetul.ro

Post-ul O vedetă Pro TV a încasat-o grav de tot . A FOST DAT AFARA! Trebuie sa plateasca O SUMA URIASA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com