duminică 23 septembrie 2018 11:18 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Oamenii președintelui Putin Cum a petrecut șeful de la Kremlin de ziua lui | Un cântăreț de rap a închiriat Piața Roșie pentru a filma un videoclip omagial
Adpres Market
rap-rusia-e1444325276895

Oamenii președintelui Putin Cum a petrecut șeful de la Kremlin de ziua lui | Un cântăreț de rap a închiriat Piața Roșie pentru a filma un videoclip omagial

AdpresFM - Radio Online Stations  

rap rusiaLa sarbatorirea a 63 de ani, Vladimir Putin, a primit numeroase ode si omagii, toate de natura sa consolideze cultul persoanalitatii, creat in jurul presedintelui.

Daca un rapper rus i-a inchinat un cantec, o expozitie il prezintă in chip de Ioana d’Arc, Batman, Mos Craciun sau Buda.

Sarbatoritul supravegheaza permanent situatia din Siria si le-a transmis multumiri pilotilor rusi care-i bombardeaza pe teroristi. Dar, a gasit timp si pentru o partida de hochei.

Un cunoscut cantaret din Rusia, Timati, a „inchiriat” Piata Rosie, unde a filmat videoclipul pentru cantecul sau omagial.

„El este la comanda, asa ca totul se deruleaza cum a fost prevazut. Cel mai bun prieten al meu reintra in joc” – sunt cateva dintre versurile cantate, in ritm de rap, de Timati.

Daca anul trecut Vladimir Putin si-a petrecut aniversarea in taigaua siberiana, acum a jucat o partida de hochei, cu legende ale sportului si inalti functionari din guvern. Meciul s-a disputat pe stadionul olimpic de la Soci.

Vladimir Putin: „Prin acest eveniment vreau sa-i salut si sa-i felicit pe amatori, asa ca mine, de exemplu, oameni care nu practica sportul in mod profesionist, ca jucatorii nostri remarcabili.”

putin hokey

In timp ce presedintele isi serba ziua de nastere la Soci, la o partida de hochei, in centrul Moscovei era inaugurata o expozitie, cu o serie de portrete ale liderului rus in chip de Buda, Ioana d’Arc, Sherlock Holmes, Batman sau Iuri Gagarin.

Milos Kojic, activist sarb si organizator al expozitiei: „Principalul nostru scop este sa aratam cum artistii din toata lumea il vad pe personajul Putin, incarnarea eroismului, justitiei, inteligentei si curajului”.

Pe de alta parte, o miscare a tineretului favorabil Kremlinului, Net, a lansat diverse articole de imbracaminte cu efigia presedintelui dar si inele personalizate. In acest cor de omagii, a facut nota discordatanta gafa purtatorul de cuvant al Departametului de Stat care a pomenit de necesitatea ca„presedintele rus Bashar al-Assad sa plece de la putere”.

Gleb Krainik, designer si activist Net: „Inelul nu are doar rol simplu de podoaba, este un accesoriu cu semnificatii. Acesta e pentru cei care il inteleg pe Putin”.

Persoana care il poarta apartine, asadar, unei comunitati al celor care cred si il urmeaza neabatut pe tarul de la Kremlin.

sursa: stirileprotv.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com